Mozzart Bet

Începe magia iernii cu cele mai populare sloturi!

Alătură-te ediției de iarnă a promoției globale Drops & Wins Pragmatic Play și ia-ți cotă parte din MILIONUL ȘI JUMĂTATE DE EURO pus în joc!

Promoția începe sâmbătă, 20 noiembrie și durează până miercuri, 9 februarie 2022. Te așteaptă cu 12 turnee săptămânale, precum și 84 de zile cu premii zilnice aleatorii.

Fondul total de premii se ridică la incredibilul 1.500.000 de euro.

Promoția Drops & Wins constă într-un total de 12 turnee de șapte zile, precum și 84 de zile cu premii zilnice aleatorii acordate în paralel (simultan) cu turneul. Turneele se vor desfășura în fiecare duminică de joi la ora 00.00 până miercuri până la ora 23.59.

În fiecare lună vor fi organizate patru turnee săptămânale, precum și acțiuni zilnice de retragere a premiilor.

Promoția va consta în patru faze, iar jocurile se vor schimba lunar.

Pentru prima fază, care începe pe 20 noiembrie 2021 și durează până pe 15 decembrie 2021, jocurile care participă la promoție sunt:

Bounty Gold™, Big Juan™, John Hunter and the Quest for Bermuda Riches™, Star Pirates Code™, Sweet Bonanza Xmas, Christmas Carol Megaways™, Leprechaun Carol™.

Pentru a participa la turnee săptămânale și la promoțiile zilnice de reducere a premiilor, jucătorii trebuie să se alăture promoției deschizând orice joc din promoție și acceptând participarea la promoție făcând clic pe opțiunea “Participă”.

Rotește și câștigă! Fii învingător!

Prezentei promoții se aplică T&C pe care le găsești AICI