Mozzart Bet
bonus

100% Welcome Bonus

La Mozzart Bet ai 100% Welcome Bonus pentru prima depunere de minim 50 și maxim 500 de lei!

Bonusul va fi activat în contul jucătorului imediat după depunere. Pentru ca bonusul să poată fi retras sau utilizat pentru înregistrarea altor pariuri, jucătorul trebuie să îndeplinească următoarele condiții de rulaj:

a)    Jucătorul trebuie să ruleze întreaga valoare a bonusului de 4 ori într-un termen de 60 de zile de la acordarea bonusului. În cazul în care expiră cele 60 de zile, orice sumă rămasă din bonus este automat pierdută.

b)    La pariuri sportive înainte de eveniment (pre-match) pentru calculul rulajului sunt luate în considerare doar biletele la pariuri sportive care conțin minimum 4 selecții cu cota o cotă minimă de 1.35.

c)    La  pariurile live și la jocurile virtuale (Bet Radar) nu există condiții pentru numărul de evenimente minime.

d)    La jocul Mozzart Lucky Super 6, trebuie pariate 6 bilete cu 6 numere. Pentru calculul rulajului sunt luate în considerare doar bilete standard 6/6, nu și bilete de sistem sau jocuri adiționale.

e)    La pariurile pe extrageri de numere efectuate la loterii, sunt luate în considerare pentru calculul rulajului numai pariurile cu minimum 3 numere pe bilete non-sistem și înregistrate doar la jocurile Italia E10, Keno Polonia, Keno Cehia și Ungaria Putto.

g)    Pariurile sportive înainte de eveniment contribuie cu un procentaj mai mare la atingerea rulajului necesar (100%) în comparație cu păruirile la jocurile virtuale (Bet Radar) și cele prevăzute la lit. d) și e), care contribuie cu 25% pentru atingerea rulajul necesar. Pariurile live contribuie cu un procentaj de 20% pentru
atingerea rulajului necesar.

h)    Pentru calculul rulajului nu vor fi luate în considerare pariurile finanțate complet sau parțial cu bonusuri cadou.

  1. Societatea își rezervă dreptul de a anula în orice moment orice bonus și de a reține bonusurile (sumele de bonus și profiturile rezultate din utilizarea bonusurilor) din orice cont care este considerat că încearcă să abuzeze de condițiile de bonus prin plasarea pariurilor contradictorii pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj ale  bonusului.
  2. Pariurile anulate, pariurile pe competițiile sau meciurile anulate, pariurile pe participanții care nu au concurat în cadrul unui eveniment sau pariurile pe evenimentele sportive care, indiferent de motiv, se stabilesc ca nule nu sunt incluse în calculul rulajului.
  3. În cazul în care cerințele de rulaj și/sau perioadele de timp prevăzute nu sunt îndeplinite astfel cum sunt descrise în ofertă, atunci orice sumă rămasă în cont, provenită din bonus, va fi pierdută automat.
  4. Orice cerere de retragere realizată înainte de finalizarea rulajului obligatoriu va avea drept consecință anularea automată și irevocabilă a bonusului.