Mozzart Bet

Ești pregătit pentru Hat-trick Bonus?

Fă-ți cont pe Mozzart Bet și primești bonus pentru primele trei depuneri de până la 200%!

Fiecare jucător nou beneficiază de 50% bonus pentru prima depunere, 100% pentru a doua depunere și 200% pentru a treia depunere!

 • Bonusul este valabil doar pentru jucătorii care fac prima, a doua sau a treia depunere pe site-ul www.mozzartbet.ro 
 • Valoarea minimă pentru depunere pentru a fi eligibil pentru bonus este de 50 LEI (inclusiv taxa 2%)
 • Valoarea maximă a bonusului este diferențiată după cum urmează:
 • pentru prima depunere, valoarea maximă a bonusului este de 250 LEI;
 • pentru a doua depunere, valoarea maximă a bonusului este de 500 LEI;
 • pentru a treia depunere, valoarea maximă a bonusului este de 1.000 LEI

Exemple:

 • Dacă jucătorul face o primă depunere de 1.000 LEI, acesta va primi 250 LEI bonus (adică valoarea maximă a bonusului pentru prima depunere, având în vedere că valoarea bonusului calculată ca procent -50%- este mai mare decât valoarea maximă care poate fi acordată).
 • Dacă jucătorul face o a doua depunere de 300 LEI, acesta va primi un bonus de 300 LEI (adică 100% din valoarea celei de-a doua depuneri).
 • Dacă jucătorul face o a treia depunere de 200 LEI, acesta va primi un bonus de 400 LEI (adică 200% din valoarea celei de-a treia depuneri)
 • Bonusul va fi activat în contul de joc imediat după depunere. Pentru ca bonusul să poată fi retras sau utilizat pentru înregistrarea altor pariuri, trebuie să se îndeplinească următoarele condiții de pariere (rulaj):
 • Se rulează valoarea totală a bonusului de 5 ori într-un termen de 60 de zile de la acordarea bonusului. Dacă cele 60 de zile expiră, orice sumă rămasă din bonus este automat pierdută.

Numai biletele de pariuri sportive care conțin minimum 4 selecții cu o cotă minimă de 1,35 sunt luate în considerare pentru calcularea condițiilor de pariere (rulaj) pentru bonus.

Pentru calcularea condițiilor de pariere (rulaj) pentru bonus, sunt luate în considerare doar biletele de pariuri sportive live care conțin cel puțin 2 selecții cu o cotă minimă de 1,20.

Pentru calcularea condițiilor de pariere (rulaj) pentru bonus, sunt luate în considerare doar biletele standard 6/6, nu și biletele de sistem sau jocuri suplimentare.

Pentru calcularea condițiilor de pariere (rulaj) pentru bonus, vor fi luate în considerare numai pariurile cu minimum 3 numere pe bilete, care nu sunt de tip sistem și care sunt înregistrate numai la jocurile Italia 10e, Hungary Putto, Plolonia Keno, Spania Express și Cehia Kino.

Pentru calcularea condițiilor de pariere (rulaj) pentru bonus, sunt luate în considerare numai biletele de joc virtuale care conțin minimum 2 selecții. Jocurile Golden Race nu fac parte din promoție.

La realizarea rulajului bonusului fiecare disciplină contribuie conform grilei de mai jos:

DisciplinăProcentaj
Pariuri sportive (pre-match)100%
Pariuri live20%
Mozzart Lucky Super 640%
Jocuri de loterie40%
Jocuri virtuale30%

Fii învingător!