Mozzart Bet

Câștigi zilnic 2.000 lei

Câștigă 2.000 lei în fiecare zi în perioada EURO 2020 cu Mozzart Bet! Tot ce trebuie să faci este să PIERZI BILETUL.

Cum este posibil? Îți vom explica în rândurile următoare!

Tot ce trebuie să faci este să incluzi un meci de la Euro 2020 pe biletul tău. În fiecare zi a Campionatului European, biletul cu cea mai mare cotă la un meci ratat îți poate aduce 2.000 lei. Biletul trebuie să conțină cel puțin patru evenimente care se joace în ziua respectivă, iar un meci de pe bilet trebuie să fie din EURO 2020. Cota totală a biletului nu include cota din evenimentul ratat.

În cazul în care doi sau mai mulți participanți au un bilet câștigător cu aceleași cote cele mai mari, jucătorul al cărui bilet este plasat primul are prioritate.

Dacă pariurile pe orice eveniment sportiv sunt anulate de pe bilet sau din orice alt motiv în conformitate cu Regulamentul de Joc, cota 1 este calculată pentru acel eveniment, iar acel eveniment nu este luat în considerare la calcularea cotei finale.

Biletul trebuie plasat în ziua în care se joacă cel puțin un meci din Campionatul European, iar toate evenimentele trebuie să fie din ziua respectiva. Începutul ultimului eveniment sportiv de pe bilet nu trebuie să fie mai târziu de ora 22 din ziua în care a fost jucat biletul. Biletele care conțin meciuri din mai multe zile de nu sunt incluse în calcul.

În plus față de condițiile de mai sus, biletul trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

1) Toate evenimentele de bilete trebuie să fie evenimente sportive (exclus pariuri virtuale, Mozzart Lucky 6, Casino..etc.)

2) Numărul minim de evenimente de pe bilet este de 4.

3) Plata minimă pe bilet este de 2 (doi) lei .

4) Nu participa biletele jucate in sistem, biletele de pariuri live și biletele cu pronosticul “total puncte jucători”.